Novi Refan intenzivni parfemi

ponedjeljak, 30. ožujka 2015.

Novi Refan intenzivni parfemi
Novi Refan intenzivni parfemi

Novi Refan intenzivni parfemi
visoke klase sa dodatkom Refan esencijalnih kapi za intenzivniji i dugotrajniji miris. Novi Refan Intenzivni parfimisani dezodoransi - posebna formula s vitaminom E i glicerinom s mirisnim, hidratantnim i omekšavajućim svojstvima. Nježni su na koži i pH je uravnotežen. Intenzivan parfem, mirisni dezodorans visoke kvalitete.
REFAN, novo, anđeo, demon, intenzivni novi parfem visoke klase i parfimisani dezodoransi     

Novi parfemi visoke klase sa dodatkom REFAN esencijalnih kapi za intenzivniji i dugotrajniji miris. Skladan spoj aromatičnih sastojaka, s dodirom  profinjenosti i elegancije.

MOJ DEMON     
VISOKA KLASA PARFEMA ZA NJEGA     
AROMA 226 Osvježavajući, elegantan, postojan, mirisno - rafinirani Citrus, vodene note, topli mošus.     
AROMA 407 Moderna i elegantna - aromatična mješavina vodene i drvene note, lovora, jasmina, pačulija, kedara, đumbira.   
AROMA 409 Osvježavajuća menta, zelena jabuka i limun, topla aromatična geranija, atlas kedar, vetivera, hrastova mahovina.     

MOJ ANĐEO     
VISOKA KLASA PARFEMA ZA NJU     
AROMA 034 Život je puno ljepši  s ovim novim mirisom s ekstravagantnim spojom crne ribizle, cvijeta narandže, irisa, jasmina, pačulija, vanilije i čokolade.  
AROMA 187 Izuzetno ženstven voćni i cvjetni miris. Gornje note su bergamot i breskva koje upotpunjuje cvjetno srce ruže, orhideje, ljubičice, vanilije, mošusa, magnolije.     
AROMA 325  Osvježavajuća začinska nota pomiješana s bijelim cvijećem, aromom kokosa, sandalovine, mošusa i ambera.     

 

PARFIMISANI DEZODORANSI     
Arome koje plutaju oko nas i žive u našim sjećanjima dugi niz godina: miris proljetnog cvijeće, svježe koševine, borove šume, azurnog mora. Uspomena na divne i misteriozne stvari koja budi naša čula od početka nastanka svijeta. To je razlog zašto smo stvorili novi parfem. Oni su dizajnirani kao prirodni sprej za tijelo s najviše rafiniranim i izuzetnim mirisom koji pruža intenzivan, uzbudljiv i dugotrajan trag. Posebna formula, obogaćena vitaminom E i glicerinom, sa mirisnim, hidratantnim i omekšavajućim svojstvima. Nježni na koži i pH-uravnotežena oni pružaju osjećaj svježine, senzaciju energije i optimizma, dašak romantike i šarma.
     
AROME ZA NJU     
VISOKA KLASA PARFIMSKIH DEZODORANSA     
AROMA 034  Život je puno ljepši s ovim novim mirisom koji je ekstravagantni spoj crne ribizle, cvijeta narandže, irisa, jasmina, pačulija, vanilije i čokolade.
AROMA 126 Neobičan, različit miris s ružičastim biberom, aromom kivija, rabarbara, dinje, ciklame, jasmina, sandalovine i mošusa.  
AROMA 136 Blistava svježina - promrzlog voća, šipka, božura i magnolije, ambera i mošusa.     
AROMA 166 Luksuzni, elegantan miris citrusa, jasmina, ličija, indonežanskog pačulija, vetivera i mošusa.     
AROMA 187 Izuzetno ženstven miris s voćnom i cvjetnom notom. Gornja nota bergamota i breskve prelazi u notu cvjetnog srca ruže, orhideje, ljubičice, vanilije, mošusa, magnolije.
AROMA 189 Zanosan, vječno moderan miris svježeg citrusa, voća, cvijeća te senzualnog mošusa.     
AROMA 192 Opojan, svježi, cvjetni, drveni miris cvijeta naranče, maline, arapskog jasmina, gardenije, meda, pačulija, vanilije, ambera.  
AROMA 324 Sladak i elegantan spoj frezije, ruže, pačulija, vanilije, mošusa.     
AROMA 325 Miris svježih začinskih nota pomiješan s bijelim cvijećem, mirisom kokosa, sandalovine, mošusa i ambera.
     
ZA NJEGA     
AROMA 211 Definitivno muževan miris - svježi citrus, začini, tople i drvene note balzamiko, praline, pačuli.     
AROMA 219 Moderan i senzualan miris  grejpa, toplih začina, dodira ruže i cimeta, kože i drvenih nota, pačulija, ambera.   
AROMA 226 Osvježavajući, elegantan, dugotrajan, mirisno - rafinirani Citrus, vodene note, topli mošus.

Muški intenzivni set REFAN. Parfem i dezodorans po cijeni od:

Serija Maslina kozmetički set

Set sadrži:

Šampon maslina
S maslinovim uljem i ekstraktom masline, koji vraćaju zdrav izgled, strukturu i vitalnost kose, jačaju dlaku i nakon redovne upotrebe kosa postaje gušća. Redovina upotreba ima blagotvoran učinak I na održavanje zdravog korijena i podatne i sjajne kose.
BEZ PARABENA

Dnevna  krema za lice Maslina
Pruža vam cjelodnevnu njegu i zaštitu kože lica i vrata.
Ekstrakt masline i maslinovo ulje, bogato antioksidansima, štite stanice od slobodnih radikala i održavaju njihovu vitalnost. Morski kolagen vraća koži elastičnost i zaglađuje crte lice. UV-A i UV-B  filteri štite kožuod štetnih utjecaja sunčevih zraka i sprječavaju  prerano starenje.

BEZ PARABENA

Gel za tuširanje i kupanje protiv starenja
Stvara obilnu pjenu ugodnog mirisa, topi se na koži i budi osjetila pod utjecajem vode. Sadrži maslinovo ulje i ekstrakt masline s antioksidativnim djelovanjem protiv slobodnih radikala i stimulira vitalne funkcije. Zateže i glača kožu i daje joj svilenkastu mekoću.
BEZ PARABENA

Piling sapun-spužva
Kombinacija sapuna i spužve u jednom, osigurava nježnu masažu vašoj koži i užitak u kupaonici. Svjež i mirisan, pogodan je za sve tipove kože.


Ovaj proizvod možete kupiti u svim ovlaštenim Refan trgovinama, širom BiH, kao i bolje snadbjevenim apotekama.

OLIVE OIL SET:  21,90 KM
OLIVE CREAMS:   13,50 KM
Intense perfume + deo - 19,90 KM

Distributer : CEK d.o.o. Sarjevska 51, Zenica; tel:032 463 632; e-mail:info1@cek.ba