Свеќи

Во што се состои нивната магија? Како што Пинокио е создаден од парче дрво, за да оживее и да ги радува децата, така од парче парафин се раѓаат неверојатно убавите свеќи на Рефан.
Рецептот ли?
Тоа е тајна, но сепак ќе ви кажам дел од неа!
Вложувам фантазија, уметност, талент, обилно прелиени со огромна љубов.
Мирисите се различни и божествени!
Кога ќе ги запалите овие убавици, тие секојпат проговоруваат и ја создаваат нај-нежната топлина и мирис за душата!
Ве молиме - уживајте!
Од авторот на свеќите Рефан.Downloads

Нај-блиската продавница

Македонија
Скопje
Веро Џамбо