REFAN INTENSE DEODORANT

REFAN INTENSE DEODORANT е серија од женски и машки дезодоранси со ароми,  кои се сооодветни на нашата парфимериска листа. Интензивни и долготрајни, тие се  разработени во форма на природен спреј за тeло кој обезбедува ефикасна заштита и свежина.
Истите содржуваат иновативна состојка која е еколошки производ слободен од органохлориди. Оваа состојка гарантира  48 часовна протекција поради својот трикратен ефект:

  • Ги елиминира само бактериите, кои предизвикуваат непријатен мирис;
  • спречува формирање на несакан биофилм;
  • неверојатно лесна за кожата додека ја заштитува својата природна флора.

 

Посебната формула, збогатена со глицерин и провитамин Б5, ја смирува и навлажнува кожата, оставајќи ја мека, мазна и здрава.
Downloads

Нај-блиската продавница

Македонија
Скопje
Аеродром спроти