REFAN GOLD COLLECTION

"Обожавам да се капам со парфем" - извика шармантната Николета Лозанова, рекламно лице на парфем серијата REFAN GOLD COLLECTION, кога стигна до неа!
И сигурно не само таа сака да се капе со своите омилени мириси ... REFAN GOLD COLLECTION ја дава оваа можност, како освен парфем, нуди и козметика за тело во истиот спектар на мириси: за дамите гел за туширање, лосион за тело и парфемна вода, а за господата - шампон гел за туширање и парфемна вода.
Женската линија на REFAN GOLD COLLECTION е развиена во духот на парфемот Light 192 и серијата на него, како и триото козметички производи Refan Bеаuty кои се радуваа на симпатиите на сите дами, обожавателки на убавата козметика. Создадени од REFAN специјално за Николета Лозанова, која природно стана и нивно рекламно лице, овие мириси го наоѓаат своето продолжение и развој во новата линија REFAN GOLD COLLECTION. Со неа имате можност да уживате во подобрена, со 30% поинтензивни и потраен парфем со специјално развиени парфемни композиции кои ја штедат кожата. Овие мириси се во парфемниот спектар на налевнита парфимерија, но не се идентични и не треба да се споредуваат.
Производите од REFAN GOLD COLLECTION влијаат не само со неодоливите мириси. Пакувањето е изработено од луксузен златен картон што дава исклучително стилски и софистициран изглед и ја претвора во соодветен подарок.
"За мене е како сонот да станал јаве да можам да мирисам на мојот омилен парфем - споделува Николета - а вие знаете дека јас сакам да сонувам смело и неодговорно." Прекрасната и провокативна плеимејтка продолжува: "Од REFAN ми го остварија сонот  бидејќи сега можам да се капам со гел за туширање со мојот омилен мирис, да се погрижам за кожата по туширање со лосион за тело со истиот мирис и конечно како финален акорд да додадам и неколку капки парфем ... толку долготраен што во текот на целиот ден да го чувствувам неговото интензивно присуство како втора облека ... "Downloads

Нај-блиската продавница

Македонија
Штип
Ванчо Прќе 71