Vitamin C

ВИТАМИН С ПРОТИВ СТАРЕЕЊЕ ДНЕВЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ#06456

Антиоксидантен дневен крем за лице кој се бори со стареењето на кожата и ѝ придава светол, и сјаен надворешен изглед. Збогатен со витамин С кој ја стимулира синтезата на колаген, ги закрепнува ткивата и го намалува оксидативниот стрес на кожата, предизвикан од факторите на околната средина.
Начин на употреба: се нанесува на чиста и сува кожа на лицето наутро за заштита преку ден.

50 ml
Vitamin C REFAN

Downloads

Нај-блиската продавница

Македонија
Струмица
Глобал