LIMITED BLEND eau de parfum

REFAN PERFUMES

Бутикова колекциja oд изврсни аромати, кои потсетуваат на силна емоција во важни моменти од животот, возбуденост од неочекувани средби, неверојатни места, таинствени настани oд динамичниот и непредвиден современ свет. Тоа се долготрајни и интензивни парфеми со богат мирис и состав, разновидност од скапи и природни мириси, скапи суровини од целиот свет, како израз на силата и величавоста на природата. Тие ствараат посебна атмосфера, мистичка близина и пулсирачка енергија со контрастни парфемериски акорди – свежината на плодот и пушечните нотки, оган и лед, мирис на страст и егзотика, пикантни зачини, еротична кожа.
Акцентирана флорална свежина на сладок јасмин и сантал од Индија, потцртани дрвесни нотки на индонезиско пачули, ветивер од Хаити, кипарис од Италија, топли балсамични нотки од Исток, лабданум од Шпанија, кедар од Мароко, мирис на страст и егзотика, мускус и ванила од Мадагаскар.

Одберете го парфемот, наменет специјално за Вас, со LIMITED BLEND од Рефан - овоплатување на квалитет, луксуз,задоволство и фантазија.
Dark Orchid, Vanilla Tobacco, Italian Neroli, Musk & Citrus, Saffron & Rose, Agarwood & Rose, Vanilla & Rose, Windy Rose, Cypress of Italy, Wood & Spices, Sandy Rose, Leather of Tuscan
Производи

3900LIMITED BLEND eau de parfum HOMME24 by REFAN HOMME24 by REFAN LIMITED BLEND eau de parfum   REFAN PERFUMESвиди повеќе 3944LIMITED BLEND eau de parfum MYSTIC TONKA by REFAN MYSTIC TONKA by REFAN LIMITED BLEND eau de parfum   REFAN PERFUMESвиди повеќе 3921LIMITED BLEND eau de parfum TOBACCO ABSOLUTE by REFAN TOBACCO ABSOLUTE by REFAN LIMITED BLEND eau de parfum   REFAN PERFUMESвиди повеќе 03907LIMITED BLEND eau de parfum LAST CHERRY by REFAN LAST CHERRY by REFAN LIMITED BLEND eau de parfum   REFAN PERFUMESвиди повеќе 03906LIMITED BLEND eau de parfum AQUA & SUGAR by REFAN AQUA & SUGAR by REFAN LIMITED BLEND eau de parfum   REFAN PERFUMESвиди повеќе 03904LIMITED BLEND eau de parfum FABULOUS LEATHER by REFAN FABULOUS LEATHER by REFAN LIMITED BLEND eau de parfum   REFAN PERFUMESвиди повеќе 03899LIMITED BLEND eau de parfum METALLIC VANILLA by REFAN METALLIC VANILLA by REFAN LIMITED BLEND eau de parfum   REFAN PERFUMESвиди повеќе 03898LIMITED BLEND eau de parfum JASMINE & TUBEROSE JASMINE & TUBEROSE LIMITED BLEND eau de parfum   REFAN PERFUMESвиди повеќе 03901LIMITED BLEND eau de parfum SMOKY VETIVER by REFAN SMOKY VETIVER by REFAN LIMITED BLEND eau de parfum   REFAN PERFUMESвиди повеќе 03897LIMITED BLEND eau de parfum AMBER & BERGAMOT by REFAN AMBER & BERGAMOT by REFAN LIMITED BLEND eau de parfum   REFAN PERFUMESвиди повеќе 03885DARK ORCHID eau de parfum by Refan DARK ORCHID by REFAN LIMITED BLEND eau de parfum   REFAN PERFUMESвиди повеќе 03886VANILLA TOBACCO eau de parfum by Refan VANILLA TOBACCO by REFAN LIMITED BLEND eau de parfum   REFAN PERFUMESвиди повеќе 03887ITALIAN NEROLI eau de parfum by Refan ITALIAN NEROLI by REFAN LIMITED BLEND eau de parfum   REFAN PERFUMESвиди повеќе 03888MUSK & CITRUS eau de parfum by Refan MUSK & CITRUS by REFAN LIMITED BLEND eau de parfum   REFAN PERFUMESвиди повеќе 03889SAFFRON & ROSE eau de parfum by Refan SAFFRON & ROSE by REFAN LIMITED BLEND eau de parfum   REFAN PERFUMESвиди повеќе 03890AGARWOOD & ROSE eau de parfum by Refan AGARWOOD & ROSE by REFAN LIMITED BLEND eau de parfum   REFAN PERFUMESвиди повеќе 03891VANILLA & ROSE eau de parfum Refan VANILLA & ROSE by REFAN LIMITED BLEND eau de parfum   REFAN PERFUMESвиди повеќе 03892WINDY ROSE eau de parfum Refan WINDY ROSE by REFAN LIMITED BLEND eau de parfum   REFAN PERFUMESвиди повеќе 03893CYPRESS OF ITALY eau de parfum Refan CYPRESS OF ITALY by REFAN LIMITED BLEND eau de parfum   REFAN PERFUMESвиди повеќе 03894WOOD & SPICES eau de parfum Refan WOOD & SPICES by REFAN LIMITED BLEND eau de parfum   REFAN PERFUMESвиди повеќе 03895SANDY ROSE eau de parfum Refan SANDY ROSE by REFAN LIMITED BLEND eau de parfum   REFAN PERFUMESвиди повеќе 03896LEATHER OF TUSCAN eau de parfum Refan LEATHER OF TUSCAN by REFAN LIMITED BLEND eau de parfum   REFAN PERFUMESвиди повеќе

Downloads

Нај-блиската продавница

Македонија
Скопje
Аеродром спроти