БИЛНИ САПУНИ - STEP TO NATURE - AROMATHERAPY

Здравата кожа е најголемиот украс на човекот. Грижата за неа бара разумно користење на современите средства за почистување. Пред векови создаден, сапунот повеќе пати е подобруван во име на единствената  намена– да почистува без оштетување затоа што неговиот состав е како составот на кожата на човекот.

Затоа  сапуните на РЕФАН не се обични сапуни. Ја сочувале вековната традиција да ја галат вашата кожа, деликатно и нежно да ја почистуваат, а нивните состојки  да ја  прават кожата мека и со мирис на здравје и чистота. Фасцинантната арома на сапуните и нивниот изглед  веднаш ќе ви се допаднат и ќе внесат свежина и позитивни емоции во секојдневието.
Downloads

Нај-блиската продавница

Колумбија
Calle
Calle 36N # 6A – 65 Local 209 C.C. Pacific Mall
4,372.90 km.