Wild Cherry

Дејството на активните состојки во серијата:

Mаслото од маслина, најценетиот квалитет му е преголемата содржина на витамин Е и неговите антиоксидантни својства. Тоа го прави прекрасно средство за борба со слободните радикали и предвременото стареење на кожата. Богато е со мононезаситени масни киселини, кој што дејствуваат хидратантно, омекнувачки и ја подобруваат еластичноста на кожата.

Концентрат од кисело млеко – Ја навлажнува, омекнува и ја измазнува сувата и проблематична кожа и има преголема содржина на липиди, протеини, минерали и витамини. Воспалената и зацрвенета кожа се смирува, а сувата и груба кожа се измазнува. Кожата станува мазна и еластична, хидрирана во длабочина и ја враќа својата сатенска мекост.

Маслото од какао, поседува уникатни козметички својства. Тој е природен стимулант - ја забрзува клеточната размена, ја подобрува влажноста, дава блесок и мазност и ја поддржува елатичноста на кожата.

Провитамин Б5/Д - пантенол/ - ја хидрира кожата, стимулира епителизација, дејствува против воспаление. Игра суштинска улога, во метаболизмот на клетките.

Бадемовото масло смирува, омекнува и ја измазнува кожата.

Маслото од соја ја опоравува епидермалната бариера и способноста на кожата за задржување на влажноста и има изразено регенерачко дејство.
Downloads

Нај-блиската продавница

Колумбија
Calle
Calle 36N # 6A – 65 Local 209 C.C. Pacific Mall
4,129.00 km.