SUN CARE PERFECTION

Новата линија од сонце-заштитни производи SUN CARE PERFECTION на REFAN содржува посебно разработена формула со висока заштита против сонце која ја заштитува кожата од сончеви изгореници и оштетување од UV зраци. Експертски широкоспектрален UV-филтерен Tinosorb-систем обезбедува висока заштита за секој тип на кожа против фотооштетувања и фотостареење. Иновативната технологија дава ефикасна поддршка против UV- зраци и сончеви реакции,  како и поголема заштита против слободни радикали.

Серијата за висока заптита од сонцето SUN CARE PERFECTION содржува кремови за лице и лосиони за тело со SPF 30 UVA/UVB  со деликатен мирис на овошје и SPF 50 UVA/UVB во две разновидности - со мирис на овошје и со мирис на роза.
Кремовите за лице се разработени со високомолекуларна хиалуронова киселина, која ја хидратира површината на кожата и го спречува губењето на вода. Адекватната водна содржина е неопходна за доброто функционирање на сите структури во кожата и го подобрува нејзиниот релјеф и глаткост. Кремовите за лице се со комфорна свилена текстура без да лепат и  да ствараат мрсен филм. Лосионите за тело се обогатени со природен токоферол /витамин Е/, кој  ефикасно заштитува од слободните радикали. Нивната  елегантна текстура  дава  свилен осет, без мрсни и бели траги.

Производите за лице и тело од сонце-заштитната линија SUN CARE PERFECTION  ја прават кожата мека и влажна. Обезбедуваат надежна фото заштита за добивање на рамномерен и долготраен тен без сончеви изгореници и дозволуваат задоволство од сонцето низ целата година. 
Downloads

Нај-блиската продавница

Колумбија
Calle
Calle 36N # 6A – 65 Local 209 C.C. Pacific Mall
3,540.26 km.