SEA WAVES

Козметиката од серијата  SEA WAVES  на  REFAN содржува екстракт од кафени морски алги, богати на минерали, микроелементи и витамини. Таа делува на сетилата,  потопувајки во безгрижната атмосфера  на летото со својот свеж мирис , кој потсетува на морето и неговите милувачки и смирувачки бранови.
SEA WAVES предлага козметика за лице, коса и тело, а екстрактот од морски алги во нејзиниот состав благо ја негува кожата и обезбедува многу потребната нејзина хидратација во текот на жешките летни денови. На овој екстракт се должи меката и мазна кожа и во комбинација со  преовладувачката арома на производите од оваа серија го прават  нивното користење вистинско задоволство.
Downloads

Нај-блиската продавница

Колумбија
Calle
Calle 36N # 6A – 65 Local 209 C.C. Pacific Mall
4,205.94 km.