REFAN INTENSE GOLD EAU DE PARFUM- MEN

INTENSE
Долготрајни мириси со зголемен интензитет на ароми и збогатен состав
"Јас сум Јордан Јовчев и го одбрав ... REFAN!"

REFAN INTENSE GOLD парфемите се изненадувачко продолжение на серијата GOLD со долготраен Intense потпис на REFAN
Ако меѓу големото изобилство парфеми сеуште не сте отвкриле својот мирис, не се колебајте и изберете барем еден од зашеметувачките амблемски парфеми REFAN INTENSE GOLD. Нивното ново и атрактивно пакување им дава луксузен изглед и ги претвора во вистински парфемен бисер и извонреден подарок. Зголемениот волумен на шишето ви овозможува да го користите подолго и великодушно без да штедите.Downloads

Нај-блиската продавница

Колумбија
Calle
Calle 36N # 6A – 65 Local 209 C.C. Pacific Mall
3,540.26 km.