Provence Lavender

Лавандата го придружувала човекот уште од древноста, зашто го фасцинирала со своите ароматски и убави сино-виолетови цветови. Таа е користена во форма на масло, а исто така и како исушени ароматични стракови.

Освен прекрасниот релаксирачки пријатен мирис, маслото од лаванда поседува антисептичко и регенеративно дејство. Концентрат од кисело млеко има одличен ефект врз сувата и проблематична кожа, зашто ја навлажнува, омекнува и измазнува, благодарение на големата содржина на липиди, протеини, минерали и витамини. Кожата станува мазна и еластична, хидрирана во длабочина и ја возвраќа својата сатенска мекост. Комбинацијата од природно масло од лаванда и концентрат од кисело млеко во козметичката серија Provence Lavender на REFAN ја смирува, хидрира и регенерира, а нејзината релаксирачка арома ќе ве пренесе во провансалските полиња од лаванда и ќе ви ги заплени и помилува вашите сетила.
Downloads

Нај-блиската продавница

Колумбија
Calle
Calle 36N # 6A – 65 Local 209 C.C. Pacific Mall
3,540.26 km.