Vitamin C

ВИТАМИН С - ИЗБЕЛУВАЧКИ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ#06349

Концентриран, но лесен за примање од кожата витамин С кој видливо го исветлува тенот,  заедно со пигментните дамки кои се појавиле. Ја стимулира синтезата на колаген, ги закрепнува ткивата и го намалува оксидативниот стрес, предизвикан од факторите на околната средина. Сквалан од маслинка ја омекнува кожата и ја подобрува нејзината еластичност.
Начин на употреба: Се користи самостојно со нанесување на 1-2 пати дневно врз пигментните дамки или врз целото лице.  Може да го дополните ефектот од  омилената козметика со нанесување пред кремот за лице. Да не се користи во летните месеци врз незаштитена кожа од продукт за заштита од сонце.
БЕЗ КОНЗЕРВАНТИ.
10 ml
Vitamin C REFAN

Downloads

Нај-блиската продавница

Колумбија
Calle
Calle 36N # 6A – 65 Local 209 C.C. Pacific Mall
4,205.94 km.