SNAIL AND ROSE PERFECTION

Крем за лице преку ден#06377

Екстрактот од полжави и органска  вода од Rosa Damascena   ја  обновува кожата и ја штити од штетниот ефект на  зраците UV-A и UV-B. Комбинацијата од органската вода од Rosa Damascena и екстрактот од полжави ја овлажнува во длабочина кожата и ја регенерира нејзината еластичност.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Се применува наутро  врз чиста и сува кожа со нежно тапкање.


50 mlSNAIL AND ROSE PERFECTION

Downloads

Нај-блиската продавница

Колумбија
Calle
Calle 36N # 6A – 65 Local 209 C.C. Pacific Mall
4,357.81 km.