SNAIL AND ROSE PERFECTION

СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ#06399

Гел- концентрат, погоден за активен третман на кожата која почнува да старее и вене. Екстракт од полжави ги стимулира клеточните функции, го потпомага регенерирањето на кожата и ги забавува процесите на стареење.

Начин на употреба: За посилен ефект, нанесете како основа врз чиста и сува кожа на лицето пред дневниот или ноќен крем. Може да се користи и самостојно.

50 мл
SNAIL AND ROSE PERFECTION

Downloads

Нај-блиската продавница

Колумбија
Calle
Calle 36N # 6A – 65 Local 209 C.C. Pacific Mall
4,357.81 km.