Perfumaria

Парфемен спреј за тело

За појачување на парфемниот  ефект и за да не се мешаат различни типови мириси како прилог на своите парфеми REFAN разви нови парфемни  спрејови за тело со иста тип  на мирис како фината парфимерија.Тие се достапни во форма на аеросолен спреј  за тело. Специјалната формула навлажнува и омекнува. Нежни кон кожата, тие даваат чувство на свежина и чистота, пријатно парфимираат, полнат со енергија и оптимизам,  внесуваат романтика и фасцинација.Новите парфемни  спрејови се погодни за секојдневна употреба, со модерни и стилски мириси за жени и за мажи.

Женски : 034, 187, 192, 325, 324

Машки: 219, 226, 246, 407, 709
Perfumaria

Downloads

Нај-блиската продавница

Колумбија
Calle
Calle 36N # 6A – 65 Local 209 C.C. Pacific Mall
4,366.39 km.