Youthful Perfection

НОЌЕН СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ И ОКОЛУ ОЧИ#06411

Ноќен серум за лице „YOUTHFUL PERFECTION“ е разработен со активната состојка EARLY BOOST PA, која е природен извор на таурин. Ги смалува знаците на замор и ги редуцира темните подочњаци. Збогатен  е со  природна розна вода за хидратирање и смирување на кожата преку ноќта.
Начин на употреба: се  нанесува навечер врз чиста и сува кожа со нежни тапкања со прсти, се размачкува врз лицето и околу очите. Одбегнувајте контакт со  слузницата на очите !
50 ml
Youthful Perfection наменета за млада кожа

Downloads

Нај-блиската продавница

Колумбија
Calle
Calle 36N # 6A – 65 Local 209 C.C. Pacific Mall
4,357.81 km.