SNAIL PERFECTION

КРЕМ ЗА ТЕЛО#06329

Производи, погодни за употреба по сончање!
Ефикасно средство за регенерирање на кожата на телото. Екстракт од полжави ги стимулира клеточните функции, ја потпомага хидрацијата и ги забавува процесите на стареење.


200 мл
 
SNAIL PERFECTION REFAN с екстракт од полжави

Downloads

Нај-блиската продавница

Колумбија
Calle
Calle 36N # 6A – 65 Local 209 C.C. Pacific Mall
4,205.94 km.