SNAIL AND ROSE PERFECTION

КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ПРЕКУ НОЌ#06378

Ја обновува и активира кожата во текот на ноќта. Комбинацијата од органска вода од Rosa Damascena и екстракт од полжави ја обновува кожата во длабочина и ја регенерира нејзината еластичност.Содржува бизаболол кој делува  анти-инфламаторно  и смирувачки.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Се применува навечер врз чиста и сува кожа со нежно тапкање.
50 mlSNAIL AND ROSE PERFECTION

Downloads

Нај-блиската продавница

Колумбија
Calle
Calle 36N # 6A – 65 Local 209 C.C. Pacific Mall
3,540.26 km.