Refan's Rose

Дневен крем за лице#06356

Крем за секојдневна грижа на лицето со органска вода од Rosa Damascena, која ја хидратира и смирува кожата на лицето. И дава осет за свежина и комфорт.
НАЧИН НА УПОТРЕБА: Се применува наутро врз чиста и сува кожа со лесни тапкања.
50 ml




Refan's Rose

Downloads

Нај-блиската продавница

Колумбија
Calle
Calle 36N # 6A – 65 Local 209 C.C. Pacific Mall
4,357.81 km.