Refan's Rose

Бутер крем за тело#06370

Лесна, хранлива емулсија која ја измазнува кожата на телото. Комбинацијата од органска вода од Rosa Damascena и какаово масло ја навлажнува  кожата длабоко и ја обновува нејзината         еластичност. Сувата кожа е потхранета и хидратирана.
НАЧИН НА УПОТРЕБА: По капење се применува врз цело тело со широко масирање.
200 ml
Refan's Rose

Downloads

Нај-блиската продавница

Колумбија
Calle
Calle 36N # 6A – 65 Local 209 C.C. Pacific Mall
4,205.94 km.