Парфемни комплети

Секој  човек во секојдневниот живот користи различни козметички производи, но тие се парфимирани во различни мирисни насоки.  Со наслојување од нив на телото, мирисот на парфемот што го користиме е модифициран и со тоа се намалува задоволството од неговата употреба.
Новата линија REFAN GOLD COLLECTION е развиена по анализа на однесувањето на потрошувачите, кој покажува дека повеќето од нив користат различни козметички и парфемни производи, но претпочитаат тие да бидат со еден обединувачки мирис. Ова ја дава возможноста мирисот на вашиот омилен парфем да стане по- богата, полно и непроменето.
За да се добие овој ефект без да предизвика несакани ефекти од кожата, REFAN избра за своите производи специјални парфемни композиции, кои се пополерантни кон неа. Тие се различни од традиционално користените во парфемните варијанти. Предназначени се за козметика и за контакт со поголема површина од кожата.Тие мириси се во парфемниот спектар на наливните парфеми, но не се идентични и не треба да се споредуваат.

REFAN GOLD COLLECTION вклучува различни предлози на парфемни води и козметика за тело, но со еднаква насока на мирисот: за дамите гел за туширање, лосион за тело и парфемна вода, а за господата - шампон гел за туширае и парфемна вода.  Така имате задоволство да се насладите на вашиот омилен мирис, да се погрижите за вашата кожа и како финален акорд да додадете парфем - за еден сеопфатен ритуал со вашиот омилен мирис.
Производи

07608REFAN GOLD COLLECTION Парфемни комплети Парфемни комплети   види повеќе 07665Комплет REFAN GOLD COLLECTION WOMEN 335 Комплет REFAN GOLD COLLECTION WOMEN 335 Парфемни комплети   ПАРФЕМНА ВОДА REFAN GOLD WOMEN 335 - 100 ml + ПАРФЕМЕН ЛОСИОН ЗА ТЕЛО REFAN GOLD WOMEN 335 - 150 ml + ПАРФЕМЕН ГЕЛ ЗА ТУШИРАЊЕ REFAN GOLD WOMEN 335-150 млвиди повеќе 07625Комплет REFAN GOLD COLLECTION WOMEN 155 Комплет REFAN GOLD COLLECTION WOMEN 155 Парфемни комплети   ПАРФЕМНА ВОДА REFAN GOLD WOMEN 155 - 100 ml + ПАРФЕМЕН ЛОСИОН ЗА ТЕЛО REFAN GOLD WOMEN 155-150 мл + ПАРФЕМЕН ГЕЛ ЗА ТУШИРАЊЕ REFAN GOLD WOMEN 155-150 млвиди повеќе 07624Комплет REFAN GOLD COLLECTION WOMEN 191 Комплет REFAN GOLD COLLECTION WOMEN 191 Парфемни комплети   ПАРФЕМНА ВОДА REFAN GOLD WOMEN 191 - 100 ml + ПАРФЕМЕН ЛОСИОН ЗА ТЕЛО REFAN GOLD WOMEN 191-150 мл + ПАРФЕМЕН ГЕЛ ЗА ТУШИРАЊЕ REFAN GOLD WOMEN 191-150 млвиди повеќе 07605Комплет REFAN GOLD COLLECTION WOMEN 187 Комплет REFAN GOLD COLLECTION WOMEN 187 Парфемни комплети   ПАРФЕМНА ВОДА REFAN GOLD WOMEN 187 - 100 ml + ПАРФЕМЕН ЛОСИОН ЗА ТЕЛО REFAN GOLD WOMEN 187 - 150 мл + ПАРФЕМЕН ГЕЛ ЗА ТУШИРАЊЕ REFAN GOLD WOMEN 187 - 150 млвиди повеќе 07606Комплет REFAN GOLD COLLECTION WOMEN 192 Комплет REFAN GOLD COLLECTION WOMEN 192 Парфемни комплети   ПАРФЕМНА ВОДА REFAN GOLD WOMEN 192 - 100 ml + ПАРФЕМЕН ЛОСИОН ЗА ТЕЛО REFAN GOLD WOMEN 192 - 150 ml + ПАРФЕМЕН ГЕЛ ЗА ТУШИРАЊЕ REFAN GOLD WOMEN 192 - 150 млвиди повеќе 07614Комплет REFAN GOLD COLLECTION WOMEN 126 Комплет REFAN GOLD COLLECTION WOMEN 126 Парфемни комплети   ПАРФЕМНА ВОДА REFAN GOLD WOMEN 126 - 100 ml + ПАРФЕМЕН ЛОСИОН ЗА ТЕЛО REFAN GOLD WOMEN 126 - 150 ml + ПАРФЕМЕН ГЕЛ ЗА ТУШИРАЊЕ REFAN GOLD WOMEN 126 - 150 млвиди повеќе 07628Комплет REFAN GOLD COLLECTION MEN 251 Комплет REFAN GOLD COLLECTION MEN 251 Парфемни комплети   ПАРФЕМНА ВОДА REFAN GOLD MEN 251 - 100 ml + ПАРФЕМЕН ШАМПОН И ТУШ-ГЕЛ REFAN GOLD MEN 251 - 150 млвиди повеќе 07666Комплет REFAN GOLD COLLECTION MEN  420 Комплет REFAN GOLD COLLECTION MEN 420 Парфемни комплети   ПАРФЕМНА ВОДА REFAN GOLD MEN 420 - 100 ml + ПАРФЕМЕН ШАМПОН И ТУШ-ГЕЛ REFAN GOLD MEN 420-150 млвиди повеќе 07627Комплет REFAN GOLD COLLECTION MEN  214 Комплет REFAN GOLD COLLECTION MEN 214 Парфемни комплети   ПАРФЕМНА ВОДА REFAN GOLD MEN 214 - 100 ml + ПАРФЕМЕН ШАМПОН И ТУШ-ГЕЛ REFAN GOLD MEN 214-150 млвиди повеќе 07626Комплет REFAN GOLD COLLECTION MEN  203 Комплет REFAN GOLD COLLECTION MEN 203 Парфемни комплети   ПАРФЕМНА ВОДА REFAN GOLD MEN 203 - 100 ml + ПАРФЕМЕН ШАМПОН И ТУШ-ГЕЛ REFAN GOLD MEN 203-150 млвиди повеќе 07610Комплет REFAN GOLD COLLECTION MEN  211 Комплет REFAN GOLD COLLECTION MEN 211 Парфемни комплети   ПАРФЕМНА ВОДА REFAN GOLD MEN 211 - 100 ml + ПАРФЕМЕН ШАМПОН И ТУШ-ГЕЛ REFAN GOLD MEN 211 - 150 млвиди повеќе 07615Комплет REFAN GOLD COLLECTION MEN  407 Комплет REFAN GOLD COLLECTION MEN 407 Парфемни комплети   ПАРФЕМНА ВОДА REFAN GOLD MEN 407 - 100 мл + ПАРФЕМЕН ШАМПОН И ТУШ-ГЕЛ REFAN GOLD MEN 407-150 млвиди повеќе

Downloads

Нај-блиската продавница

Колумбија
Calle
Calle 36N # 6A – 65 Local 209 C.C. Pacific Mall
4,357.81 km.