Јогурт и Розово масло

РЕГЕНЕРИРАЧКИТЕ СВОЈСТВА НА РОЗОВИОТ КОНКРЕТ И ХИДРИРАЧКИТЕ СВОЈСТВА НА ЈОГУРТОТ ЈА ПРАВАТ СЕРИЈАТА ПОГОДНА ЗА ПОСЛЕ СОНЧАЊЕ!

Козметичката колекција јогурт и розово масло е комбинација од најпознатите бугарски продукти во светот- јогуртот и маслодајната роза, со цел да се  зајакне нивното благотворно влијание врз човечкиот организам. Концентратот од јогурт има одличен ефект при што ја хидрира, омекнува и измазнува сувата и проблематична кожа, благодарение на високата содржина на липиди, протеини, минерали и витамини. Кожата станува мазна и еластична, хидрирана во длабочина и ја враќа својата сатенска мекост. Розовото масло делува тонизирачки, регенеративно, антиинфламаторно, антибактериско, а делува и како афродизијак. Маслото во комбинација со неговите нежни тонизирачки и смирувачки својства, го прави соодветно за остарена, сува и чувствителна, зацрвенета и воспалена кожа.
Производи

6315Ноќен крем за лице- јогурт и розово масло Ноќен крем за лице- јогурт и розово масло Јогурт и Розово масло   Незаменлива нега при воспалена и надразнета кожавиди повеќе 6475Лосион за тело јогурт и розово масло Лосион за тело Јогурт и Розово масло   Ја омекнува кожата и ја штити од воспаленија.види повеќе 6296Путер крем за тело Јогурт и Розово масло Путер крем за тело Јогурт и Розово масло Јогурт и Розово масло   за нежна, хидрирана и исклучително мека кожа.види повеќе 6422Крем за раце Јогурт и Розово масло Крем за раце Јогурт и Розово масло Јогурт и Розово масло   омекнува кожата и ја штити од воспаленијавиди повеќе 6364Пилинг за лице јогурт и розово масло Пилинг за лице јогурт и розово масло Јогурт и Розово масло   отстранува нечистотиите од кожата без да ја сушивиди повеќе 5995Шеќерен ексфолијант за тело Јогурт и Розово масло Шеќерен ексфолијант за тело Јогурт и Розово масло Јогурт и Розово масло   Концентратот од јогурт и концентратот од rosa damascena ја регенерираат и хидратираат кожатавиди повеќе 5020САПУН ЈОГУРТ И РОЗОВО МАСЛО САПУН ЈОГУРТ И РОЗОВО МАСЛО Јогурт и Розово масло   Погоден е за сите типови кожавиди повеќе 6127Шампон за коса и тело Јогурт и Розово масло Шампон за коса и тело Јогурт и Розово масло Јогурт и Розово масло   дава неверојатно чувство на свежина и чистотавиди повеќе

Downloads

Нај-блиската продавница

Колумбија
Calle
Calle 36N # 6A – 65 Local 209 C.C. Pacific Mall
3,540.26 km.