INTENSE

"Јас сум Јордан Јовчев и го одбрав ... REFAN!"
REFAN INTENSE GOLD парфемите се изненадувачко продолжение на серијата GOLD со долготраен Intense потпис на REFAN

Кога избираме парфеми, сакаме да сме во чекор со модата и во исто време да бидеме посебни и неповторливи -  затоа е неопходно правилно да ги одбереме.

Ако меѓу големото изобилство парфеми сеуште не сте отвкриле својот мирис, не се колебајте и изберете барем еден од зашеметувачките амблемски парфеми REFAN INTENSE GOLD. Нивното ново и атрактивно пакување им дава луксузен изглед и ги претвора во вистински парфемен бисер и извонреден подарок. Зголемениот волумен на шишето ви овозможува да го користите подолго и великодушно без да штедите.

Новите трендови во светот на парфемите - "екстрим" и интенз "- различни од добро познатата класика, обезбедуваат бегство од досадата, враќање кон тајноста на природата. Ова се долготрајни мириси со зголемен интензитет и збогатен состав со акцентирана цветна свежина или пикантни зачини, сочни овошни ноти или подвлечени топли базични дрвни акорди.
По-високата концентрација и новите ремикси на омилените парфеми се во согласност со забрзаниот современ свет на силни емоции и се наменети за оние кои се стремат кон нови сензуални искуства.

Овие ултра-модерни мириси совршено се совпаѓаат со модните трендови и дополнително го истакнуваат сопствениот индивидуален шарм, создаваат радосни емоции, го подобруваат расположението, ја зголемуваат самодовербата.
Верувајте, тие го заслужуваат тоа!Downloads

Нај-блиската продавница

Колумбија
Calle
Calle 36N # 6A – 65 Local 209 C.C. Pacific Mall
4,205.94 km.