Himalayan Goji Berry

Lycium или Goji Berry (како што го нарекуваат светот) се плодовите на Lycium Barbarum или Lycium Chinense. Овие плодови се користат од античките времиња.  Хемискиот состав на овошјето содржи есенцијални амино киселини, како и голем број витални микроелементи - фосфор, цинк, калциум, железо, бакар, калиум, магнезиум, натриум и селен. Годио Бери ги комбинира витамините Б1, Б2, Б6, А, Е, Ц. Според последните истражувања, количината на витамин Ц во земјата е приближно 500 пати повисока отколку кај портокалите. Се верува дека е плод со највисоки количини на витамин C меѓу сите познати досега.

Билка од Himalayan Goji Berry се користи од традиционалната кинеска медицина повеќе од 2.000 години како најмоќен природен лек за стареење на кожата. Дневната употреба на хималајските производи од гоџини го подобрува клеточниот метаболизам и го забрзува растот на нови клетки кои ја прават кожата помека и еластичнаПроизводи

06321ЗАШТИТЕН ДНЕВЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ЗАШТИТЕН ДНЕВЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ Himalayan Goji Berry   Заштитен крем за лице, погоден за секојдневна грижа преку ден.види повеќе 06325ЗАКРЕПНУВАЧКИ НОЌЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ЗАКРЕПНУВАЧКИ НОЌЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ Himalayan Goji Berry   Закрепнувачки крем за лице, погоден за секојдневна грижа преку ноќта.види повеќе 06249ОМЕКНУВАЧКИ ЛОСИОН  ЗА ТЕЛО HIMALAYAN GOJI BERRY ОМЕКНУВАЧКИ ЛОСИОН ЗА ТЕЛО Himalayan Goji Berry   Омекнувачки лосион за тело, погоден за секојдневна употребавиди повеќе 06290ОМЕКНУВАЧКИ КРЕМ ЗА ТЕЛО  HIMALAYAN GOJI BERRY ОМЕКНУВАЧКИ КРЕМ ЗА ТЕЛО Himalayan Goji Berry   Екстракт од хималајско гоџи бери ја регенерира кожатавиди повеќе 06421ОМЕКНУВАЧКИ ЛОСИОН ЗА РАЦЕ ОМЕКНУВАЧКИ ЛОСИОН ЗА РАЦЕ Himalayan Goji Berry   Омекнувачки лосион за раце, погоден за секојдневна употребавиди повеќе 05990ШЕЌЕРЕН ЕКСФОЛИАНТ ЗА ТЕЛО HIMALAYAN GOJI BERRY ШЕЌЕРЕН ЕКСФОЛИАНТ ЗА ТЕЛО Himalayan Goji Berry   Екстракт од хималајско гоџи бери ја регенерира кожатавиди повеќе 06190ЗАШТИТЕН  ШАМПОН И ГЕЛ ЗА ТУШИРАЊЕ HIMALAYAN GOJI BERRY ЗАШТИТЕН ШАМПОН И ГЕЛ ЗА ТУШИРАЊЕ Himalayan Goji Berry   Екстракт од хималајско гоџи бери ја регенерира и заштитува кожата и косатавиди повеќе 05256ПИЛИНГ САПУН-СУНЃЕР  HIMALAYAN GOJI BERRY ПИЛИНГ САПУН-СУНЃЕР Himalayan Goji Berry   Пилинг сапун-сунѓер содржи екстракт од плодови на гоџи беривиди повеќе 05003САПУН HIMALAYAN GOJI BERRY САПУН Himalayan Goji Berry   Погалете ја вашата кожата со освежувачка арома на плодови и мека пена.види повеќе 05517САПУН HIMALAYAN GOJI BERRY САПУН Himalayan Goji Berry   Погалете ја вашата кожата со освежувачка арома на плодови и мека пенавиди повеќе

Downloads

Нај-блиската продавница

Колумбија
Calle
Calle 36N # 6A – 65 Local 209 C.C. Pacific Mall
4,129.00 km.