REFAN Βουλγαρία παρουσίασε το μοντέλο FRANCHISE του από Μάρτιος 18 έως Μάρτιος 21, 2016 στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (MEC), στην Αθήνα, Ελλάδα

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

REFAN Βουλγαρία παρουσίασε το μοντέλο FRANCHISE του από Μάρτιος 18 έως Μάρτιος 21, 2016 στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (MEC), στην Αθήνα, Ελλάδα
REFAN Βουλγαρία παρουσίασε το μοντέλο FRANCHISE του από Μάρτιος 18 έως Μάρτιος 21, 2016 στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (MEC), στην Αθήνα, Ελλάδα

Η "REFAN Βουλγαρία» LTD -  FRANCHISE

Η "REFAN Bulgaria LTD" είχε μια εντυπωσιακή συμμετοχή στην ΚΕΜ Expo Έκθεση Franchise, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 10 εώς 13 Μαρτίου 2017 στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο στην Αθήνα, Ελλάδα. Στην έκθεση αυτή η εταιρεία παρουσίασε στους επισκέπτες της, την  έννοια λειτουργίας του franchise που επιτρέπει στους εκατοντάδες επιχειρηματίες στη Βουλγαρία και σε όλο τον κόσμο να αναπτύξουν μια επιτυχημένη επιχείρηση franchise.

Η "REFAN Bulgaria LTD"  έχει αναπτύξει ένα καινοτόμο και ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο franchise που έχει αποδειχθεί επιτυχές, εξαιρετικά κερδοφόρο και αποδοτικό για να ξεκινήσει και να διατηρηθεί. Ως αποτέλεσμα, η εταιρεία διαθέτει πλέον ένα δίκτυο με περισσότερα από 400 καταστήματα σε όλο τον κόσμο, και έχει βραβευτεί με πολλά βραβεία και τιμητικές διακρίσεις τα τελευταία χρόνια.

Οι επισκέπτες της έκθεσης ενημερώθηκαν πλήρως και επαρκώς σχετικά με τη δυνατότητα να αναπτύξουν τη δική τους επιχείρηση, και πείστηκαν για τα πλεονεκτήματα του franchise της REFAN.

Το περίπτερο της δημοφιλούς και παγκοσμίως αγαπημένης εταιρείας καλλυντικών προσέλκυε από μακριά τους επισκέπτες με την ελκυστική του σχεδίαση,τις δελεαστικές συσκευασίες των καλλυντικών προϊόντων,τα μοναδικά και αρωματικά σαπούνια γλυκερίνης με φυσικά συστατικά, καθώς και τα χειροποίητα αρωματικά κεριά μπουτίκ της.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι της έκθεσης για την εταιρεία "REFAN Bulgaria LTD"  πείστηκαν ότι το όνομα της εταιρείας είναι συνώνυμο της ασυμβίβαστης ποιότητας και της καινοτόμου σκέψης, και έφυγαν από  την έκθεση όχι μόνο γοητευμένοι από το περίφημο Βουλγαρικό Brand, αλλά και από τα αρωματικά δώρα της .

 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ REFAN - FRANCHISE ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ FRANCHISE ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Σ ΜΑΣ
Θα μοιραστούμε μαζί σας πολλά χρόνια εμπειρίας μας, την τεχνογνωσία και τους πόρους. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα σας εκπαιδεύσουμε και θα σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε μια επιτυχημένη επιχείρηση. Επωφεληθείτε από τις δυνατότητες της επιχείρησης μας.
ΓΙΑΤΙ FRANCHISE ΤΟΥ REFAN?
Το μοντέλο franchise REFAN είναι απότα τις πιο κερδοφόρουςα  franchises στη Βουλγαρία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ελλάδα, την Ιταλία και σε πολλές άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο. Εδώ είναι μερικοί από τους λόγους για την επιτυχία αυτή:

ΧΑΜΗΛΗ ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ
Η επένδυση για το άνοιγμα ενός franchise καταστήματος Refan καθορίζεται από το μέγεθος του επιλεγμένου χώρου. Για έναν χώρο των 20-30 m². η επένδυση είναι 12000 Euro. Η επένδυση αυτή περιλαμβάνει:

* Σχέδιο - Δημιουργία σχεδίου για κατάστημα

* Εξοπλισμός - Πλήρης εξοπλισμός του καταστήματος

* Προμήθεια - Αρχική προμήθεια προϊόντων

* Branding - Branding του καταστήματος

* Διαφημιστικό υλικό - Παροχή διαφημιστικού υλικού

* Κατάρτιση - Κατάρτιση του προσωπικού

ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ,
ΥΨΗΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΚΕΡΔΟΥΣ, ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Η εμπειρία των αποδεκτών προνομίου μας δείχνει ότι η αρχική επένδυση ανακτάται εντός μέγιστης προθεσμίας ενός έτους από την έναρξη του καταστήματος.
Εγγύηση για τη γρήγορη επιτυχία είναι  οι υψηλές πωλήσεις και τα μεγάλα περιθώρια κέρδους.

 

BUSINESS +
H REFAN Βουλγαρία Ε.Π.Ε. προσφέρει μια ευέλικτη λύση εκτός από την τρέχουσα επιχείρησή σας: παρέχει μια ευκαιρεία προς τους πελάτες σας και επιπλέον εισόδημα για εσάς κάνοντας μια γωνία REFAN με τα best-seller αρώματα και καλλυντικά προϊόντα.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΥΡΟΣ
Το διάσημο οικονομικό περιοδικό Forbes απένειμε το Βραβείο Ποιότητας στη REFAN σε δύο διαδοχικά έτη:
Ειδικό Βραβείο για την ανάπτυξη μιας επιτυχημένης οικογενειακής επιχείρηση το 2013: το μοντέλο επιχείρησης franchise REFAN απονεμήθηκε για την πρόταση των καλύτερων ευκαιριών για την ανάπτυξη της οικογενειακής επιχείρησης, λόγω της διαφάνειας, της ειλικρίνειας και της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του. Ειδικό Βραβείο Ποιότητας - 2014: απονέμεται για την καλύτερη ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών.

Το μοντέλο Franchise REFAN τιμήθηκε με τα ακόλουθα βραβεία:
- Νέο επιχειρηματικό μοντέλο για το 2011
- Επιτυχές μοντέλο δικαιόχρησης το 2012
- Καλύτερο βουλγαρικό franchise στην Ευρώπη - 2014
- Διεθνές Ευρωπαϊκό Βραβείο Ποιότητας για το 2014, που απονέμεται από το κλαμπ των ηγετών του παγκόσμιου εμπορίου
ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ
Η επιτυχία του REFAN δεν είναι προσωρινή ή στιγμιαία εκδήλωση. Είναι το αποτέλεσμα της σκληρής και συνεχούς εργασίας για σχεδόν 25 χρόνια, μακροπρόθεσμης και καλόπιστης συνεργασίας μεταξύ REFAN και προμηθευτών, συνεργατών, πελατών μας και των καταναλωτών. Όλα αυτά συντελούν στο να διαφοροποιούμαστε στα πλαίσια του ανταγωνισμού.
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Η γκάμα των προϊόντων της REFAN Βουλγαρία ΕΠΕ περιλαμβάνει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων με το εμπορικό σήμα REFAN: προσφέρουμε πάνω από 250 αρώματα, πάνω 550 καλλυντικά προϊόντα υψηλής ποιότητας με φυσικά συστατικά, σαπούνια και προϊόντα μπάνιου με φυσικά εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια, κεριά και μπουτίκ αρώματα για το σπίτι. Όλα τα νέα μας προϊόντα κατασκευάζονται με βάση των πιο πρόσφατων καινοτόμων επιτευγμάτων και σύμφωνα με τη ζήτηση της αγοράς.
ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Απόδειξη για την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας είναι τα πιστοποιητικά TÜV NORD: ISO9001:2008, ISO 14001:2005 και BS OHSAS 18001:2007. Έχουμε επίσης ένα πιστοποιητικό ορθής παρασκευαστικής πρακτικής - EN ISO 22716:2007. Όλες οι πρώτες ύλες,  συσκευασίες και τελικά προϊόντα υπόκεινται σε αυστηρό ποιοτικό έλεγχο. Οι προετοιμασίες των προϊόντων έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα σε εσάς: -----> http://www.refan.gr/stores

Δείτε τις τελευταίες μας προσφορές: ------> http://www.refan.gr/catalog/offers

Δείτε περισσότερα για την εταιρεία "REFAN BULGARIA": ------> http://www.refan.gr/about

Βραβεία αναγνωρισμένου κύρους: ----->  http://www.refan.gr/awards